FOLYÓKA RÁCSOK

Rácsok átgondolt részletekkel

 • 1 – csúszásgátló Microgrip-rács
  A teraszok és bejáratok területén nedvesség esetén nagyon gyorsan, csúszós felületek alakulhatnak ki. Emiatt sok padlóburkolatot csúszásmentes felületekkel gyártanak. A Self® vízelvezető új generációja nemcsak a változatos dizájnjával tűnik ki, hanem néhány innovatív megoldást is tartogat. A megoldás tökéletesítése érdekében az ACO új Microgip műanyag rácsa első ízben csúszásgátló felülettel ellátott. A rács csúszásgátló struktúrája biztosítja a balesetmentes közlekedést. A struktúra közvetlenül a rácsfelületből formázott és emiatt különösen tartós. A műanyag rács személygépkocsi-terhelés esetén is megtartja csúszásgátló tulajdonságát.
 • 2/3 – Horganyzott acél bordás rács és öntöttvas rács
  A horganyzott acél és az öntöttvas bordás rács a Self rácscsalád klasszikusai. Egyszerűség és funkcionalitás jellemzi a horganyzott acél bordás rácsot, míg a robusztus anyag és a markáns hullámdizájn az öntvényrács minőségi jellemzői.
 • 4 – Rozsdamentes acél elektropolírozott bordás rács
  A jól bevált rozsdamentes acél bordás rács egészen új fényben ragyog. Az elektropolírozás nemcsak optikailag teszi vonzóvá, hanem a különleges felületi minőség miatt kevesebb kosz tapad meg rajta.
 • 5 – Porszórt, horganyzott acél bordás rács
  A porszórt bevonat a horganyzás mellett további korrózióvédelmet nyújt és az UV-stabil színek miatt az látvány évek múlva is megmarad.
 • 6 – Hosszbordás rács
  A keskeny háromélű profil és a szálcsiszolt felület különösen elegáns megjelenést biztosít a hosszbordás rácsnak. A rozsdamentes acél alapanyag hosszú életűvé teszi a rendszert.
 • 7 – Hálós rácsok
  A hálós rácsok a nagyon stabil, de mégis karcsú vázstruktúra alapján különösen nagy befolyási keresztmetszettel rendelkeznek. Nagyobb víztömeget is fel tud venni és a folyókán keresztül biztonságosan elvezetni. A 30x10 mm-es hálótávolság egyidejűleg stílusos látványt is nyújt. Az ACO Self® hálós rácsok horganyzott és rozsdamentes acél kivitelben kaphatók. A legkülönbözőbb építési szituációk követelményeinek is megfelelnek.
-10%
Kedvencekhez
Br.: 11 085 Ft
Br.: 12 317 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás