LÁBTÖRLŐK

Esztétikus bejárat

A játszótérről, kertből vagy a sétából hazaérve, kevés földet, sarat vagy homokot biztosan összeszed a cipőnk. Ahhoz, hogy a padló burkolata tiszta és ép maradjon, a szennyeződésnel és homoknak kivűl kell maradnia. Az ACO praktikus segítséget nyújt a beépített lábtörlővel, amely összegyüjtve a port és kavicsokat, könnyedén kitakarítható és tettszetős megjelenés kölcsönöz. 

Az igényesen kialakított belépő nemcsak pozitív benyomást kelt, hanem az előtér egyszerűbb és hatékonyabb tisztán tartását is elősegíti és megelőzi a behordott szennyeződések által okozott sérüléseket a padlón.  A legjobb megoldás erre két lábtörlő kombinálása - egy kültéri és egy beltéri beépítése. Az ACO Vario lábtörlő az ajtón kívül a nedvességet és nagyobb szennyeződést, az Indoor az ajtón belül pedig, a port és finom szennyeződést távolítja el. Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében, mint pl. a megbotlás, az ACO lábtörlők a burkolattal egy szintben vannak, hiszen a padlóba/járdába vannak beépítve, további előnye pedig, hogy a felülete csúszásmentes az esetleges balesetek megakadályozása érdekében. 

ACO Self® Vario kültéri lábtörlő

A polimerbeton vagy műanyag tálcával rendelkező lábtörlő tisztán tartja a bejáratot még a legnagyobb szennyeződéstől is.

ACO Self® Indoor beltéri lábtörlő

A beltéri rendszer rendkívül alacsony, 12 mm beépítési magasságú. Méretének köszönhetően a beépítés a padlóburkolatra nézve kíméletes.