BONDEX DECKING OIL 722 TÖLGY 2.5L

-20%
BONDEX DECKING OIL 722 TÖLGY 2.5L
A Bondex Decking Oil egy speciális, matt fényű, színezett olaj, kültéri faburkolatok illetve teraszpadlók, pergolák kezelésére és karbantartására. A termék kiemeli a fa erezetét, mélyen a fába hatol, víz- és szennyeződéstaszító felületet képez, így véd az időjárás és a gombák ellen. A Bondex Decking Oil olyan egzotikus fafajtákon is alkalmazható mint a teak, bangkirai, meranti és a vasfa.
Br.: 10 079 Ft
Akció: Br.: 8 063 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Felületek előkészítése:

A felületről a szennyeződéseket és a laza, leváló, régi festékréteget el kell távolítani. A felület legyen száraz, tiszta, valamint tapadó szennyeződésektől és portól mentes. Sima felületképzéshez csiszolás szükséges. A faanyag nedvességtartalma nem haladhatja meg a 18%-ot.Alkalmazás:

Felhasználás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A termék felhasználásra kész állapotban kerül csomagolásra, további hígítást nem igényel. Ecsettel hordjon fel két réteg

padlóolajat, majd a felesleges olajat teljesen távolítsa el egy puha ronggyal a fa felületéről 30 percen belül. Ne használja 5°C hőmérséklet alatt vagy 80% relatív páratartalom felett.Karbantartás: az első kezelés után 6 hónappal hordjon fel egy újabb réteg olajat. A teljes védelem érdekében nagy igénybevételnek kitett felületek esetében a kezelést ajánlott évente megismételni. A karbantartás során a felületek színeltérés nélkül részben is átvonhatók.Egyéb tudnivalók:

Eszközök tisztítása: lakkbenzinnel, a használat után azonnal.

Eltarthatóság: lezárt dobozban 5 évig.Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott kezelendő felület vizsgálatától.


Száraz, jól szellőző helyen tárolandó +5 és +35 °C közötti hőmérsékleten.
Adatok
Gyártó
BONDEX
Gyártói cikkszám
329142
Cikkszám
130000038
Tömeg
2,543 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!