BONDEX TEAK OIL 900 SZÍNTELEN 0.75L

BONDEX TEAK OIL 900 SZÍNTELEN 0.75L
BONDEX TEAK OIL 900 SZÍNTELEN 0.75L
-10%
Br.: 6 976 Ft
Br.: 7 751 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Színtelen oldószeres teakfa olaj külső és belső keményfa-felületekre, kerti bútorokra. Különösen alkalmas egzotikus fafajtákra. A Bondex Teak olaj selyemfényű bevonatot képez, kiemelve a fa természetes erezetét. Mélyen behatol a fába, amely így víz- és szennyeződés taszító lesz. Ideális, kezeletlen fafelületekre és már előzőleg olajjal vagy lazúrral kezelt felületek megújítására is, korábbi lazúr réteg teljes eltávolítása után.

Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
BONDEX
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Felületek előkészítése:

A felületről a szennyeződéseket, algákat, penészt és laza, leváló, régi festékréteget el kell távolítani. A felület legyen száraz, tiszta, valamint tapadó szennyeződésektől és portól mentes. Sima felületképzéshez csiszolás szükséges.



Alkalmazás:

Felhasználás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A termék felhasználásra kész állapotban kerül csomagolásra, további hígítást nem igényel. A terméket ecsettel vagy puha ronggyal vigye fel a felületre. Mindenképp győzödjön meg arról, hogy a Bondex Teak Oil Szintetikus Favédő olaj megfelelően beszívódott a fafelületbe. A felesleges olaj 15-30 percen belül letörölhető tiszta törlőkendővel. 24-48 óra elteltével ajánlott a festést megismételni, a fába nem beszívódott olajat szintén 15-30 perc elteltével törölje le a felületről. Ne használja 5°C-os környezeti hőmérséklet alatt vagy 80%-ot meghaladó relatív páratartalom felett!



Karbantartás: A fafelület kezelését évente egy alkalommal javasolt megismételni.



Egyéb tudnivalók:

Eltarthatóság: lezárt dobozban 5 évig.



Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

Fagymentes helyen tárolandó.

Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
331342
Cikkszám
130000043
Tömeg
753 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!