LAZURÁN SELYEMFÉNYŰ PRÉMIUM LAKK KÜLTÉRRE-BELTÉRRE 0.75 L

LAZURÁN SELYEMFÉNYŰ PRÉMIUM LAKK KÜLTÉRRE-BELTÉRRE 0.75 L
LAZURÁN SELYEMFÉNYŰ PRÉMIUM LAKK KÜLTÉRRE-BELTÉRRE 0.75 L
-10%
Br.: 6 369 Ft
Br.: 7 076 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek (hajópadló, parketta- és fafelület, fenyő és keményfa-fajták) lakkozására is szolgáló oldószeres, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
LAZURÁN
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Tulajdonságok:

Selyemfényű, magas kopásállóságú, uretán-alkidgyanta kötőanyagú. A bevonat a háztartásban előforduló vegyszereknek ellenáll. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz.

 

Az alkalmazás feltételei:

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A nem megfelelően felkevert lakk a felhasználás során egyeletlen fényű felületet képez. Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és +25°C feletti hőmérsékleten, ami a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

 

Az alapfelület előkészítése:

A lakkozandó felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő felület max. 5% nedvességtartalmú faanyag lehet.

 

Új fafelületek előkészítése:

A parkettát fel kell csiszolni, a lakkozandó felületet finom csiszolóvászonnal meg kell csiszolni, majd portalanítani. A felület színváltozásának elkerülése érdekében alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval. A Lazurán Prémium lakkot 2-3 rétegben kell felhordani, a rétegek között a felületet finoman meg kell csiszolni.

 

Puhafa-felületek előkészítése:

A különféle még bevonat nélküli, új puhafa-fajtákból készült felületek csiszolás és portalanítás után közvetlenül átvonhatók a Lazurán Prémium lakkal. A felület színváltozásának elkerülése érdekében alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval .

 

Keményfa-felületek előkészítése:

A különféle még bevonat nélküli, új keményfa-fajtákból készült parketta és fafelületek csiszolása és portalanítása után alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval, majd vonjuk át a felületet a Lazurán parkettlakkal.

 

Egzóta fafelületek előkészítése:

Egzóta fafelületek kezelése előtt a fafajta forgalmazójától kérjen tájékoztatást a javasolt kezelés módjáról. A különféle trópusi fafajták átvonása előtt minden esetben csináljunk kis felületen próbafestést. A kivitelezési technológiát ennek megfelelően állítsuk be.

 

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, melyek nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.
 

A terméket +5 és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
390472
Cikkszám
130000499
Tömeg
800 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!