PROGOLD WALTEX RAGASZTÓ 20 KG

-20%
Raktárkészlet: Rendelhető
PROGOLD WALTEX RAGASZTÓ 20 KG

Belső falbevonat rendszerben az üvegszövet tapéta és nehéz tapéták ragasztója. Méret és nem méret tartó tapéta ragasztására is alkalmas. Az erősen igénybevett beltéri falfelületek (mészvakolat, beton, azbesztcement, Betonyp, gipszperlit és gipszkarton), bevonatának felépítésére alkalmas üvegszövet és nehéztapéta felragasztására szolgál. Kiválóan alkalmazható irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, lépcsőházak, mennyezetek stb. felületének kialakítására. Az üvegszövet erősítésű, rugalmas bevonat kiváló repedésáthidaló képességű, hézagmentes felületet biztosít. Ne alkalmazzuk olyan felületeken, amelyeket rendszeresen nedvesen tisztítanak (pl. kórházak). Ebben az esetben használjunk Progold Waltex ragasztót, amely felhasználásra kész állapotú.

Gyártó:
PROGOLD
Br.: 19 771 Ft
Akció: Br.: 15 817 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az alkalmazás feltételei:

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

 

Az alapfelület előkészítése:

A ragasztandó felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani, és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani.

 

Új, vakolt vagy beton felületek:

Alapozáshoz a Héra Falfix alapozót javasoljuk. Ezután 0,5 kg Progold Waltex poralapú ragasztót keverjünk össze 5-6 l hideg vízzel, ha lehet, alkalmazzunk gépi keverést. Várjunk, amíg a ragasztó beduzzad és egyenletes állagúvá válik. 2 tapétacsík szélességben kell a ragasztót a falfelületre felhordani, majd a tapétát beledolgozni megfelelő simítólappal. Üvegszövet tapétánál a széleket illeszteni kell. A felesleges, kitüremkedett ragasztót nedves ronggyal száradás előtt le kell törölni.

 

Régi, már festett felületek:

Portalanítsuk a felületet, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelő hígítással alapozzunk Héra Falfix alapozóval. A ragasztás az új felületeknél leírt módon történhet.

 

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, melyek nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

 

A terméket +5 és + 30 ℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Adatok
Gyártói cikkszám
222889
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
130000654
Tömeg
20,746 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!