THERMOTEK KOLOR SZILIKÁT VÉKONYVAKOLAT KAPART 1.5 MM 25KG - 1 db

THERMOTEK KOLOR SZILIKÁT VÉKONYVAKOLAT KAPART 1.5 MM 25KG - 1 db
THERMOTEK KOLOR SZILIKÁT VÉKONYVAKOLAT KAPART 1.5 MM 25KG - 1 db
-10%
Br.: 28 590 Ft
Br.: 31 767 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Kapart vagy dörzsölt struktúrájú, különböző szemcseméretben gyártott, színkeverőgéppel színezhető vékonyvakolat. Kötőanyaga kálivízüveg.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
THERMOTEK
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az alkalmazás feltételei:

Vakolt alapfelületek:

A bevonandó felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A vakolat minősége legyen min. vH 10. Homlokzati felületek glettelését nem javasoljuk, mivel a glettanyagok hosszú távú tartóssága homlokzatfelületeken kétséges.

 

Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:

Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelően alapozzunk THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat alapozóval.

 

Homlokzati hőszigetelő rendszer záró bevonataként:

A THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolatot a felhasználása előtt lassú fordulatú keverővel fel kell keverni. Kb. 5 perc pihentetés után rozsdamentes acélsimítóval lehet felhordani az vakolatot. A felhordott vakolatot még megszáradás előtt, nedves állapotban PVC-ből készült simítóval körkörös irányban kell eldörzsölni. Rusztikusabb struktúra elérése érdekében használjon polisztirol vagy parafa simítót a dörzsöléshez. Egyenletesen, folyamatosan dolgozzunk, ne adjunk hozzá semmilyen más anyagot, illetve szerszámra ragadt finom anyagfelesleget ne dobjuk vissza a vödörbe, mert az minőségromlását, foltosodást, illetve eltérő struktúrát eredményezhet! Az előírások betartásával esztétikus megjelenésű, szemcsés szerkezetű felület nyerhet. A THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat +8℃-tól +25℃-ig terjedő környezeti hőmérséklet (levegő- és tárgyhőmérséklet) mellett hordható fel. Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetén romlik a vékonyvakolat tapadása, valamint a felület nem lesz esztétikus. Ugyancsak nem célszerű erősen borult, +8℃-nál alacsonyabb hőmérsékletű vagy nagyon párás időben felhordani, mert ilyen időben fokozott a foltosodás veszélye. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felhasználni. Minden esetben javasolt a színhelyesség ellenőrzése.

 

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

 

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
328598
Cikkszám
130000716
Tömeg
25,729 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!