TRINÁT KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ 100 FEHÉR 1 L

TRINÁT KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ 100 FEHÉR 1 L
TRINÁT KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ 100 FEHÉR 1 L
-10%
Br.: 7 600 Ft
Br.: 8 444 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Matt, megfelelően terülő, aktív cinkfoszfát korróziógátló pigmenteket tartalmazó alkidgyanta kötőanyagú festék. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
TRINÁT
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az alkalmazás feltételei:
Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített.

Új vas és acélfelületek előkészítése:

Az esetleges rozsdát mechanikai eljárással (csiszolás, raskettázás vagy szemcseszórás) el kell távolítani, majd zsírtalanítani. Zsírtalanításra használjunk zsíroldó szert tartalmazó vizet, és ne használjunk oldószerrel átitatott rongyot, mert ez utóbbival a zsíros szennyeződések a felületen maradhatnak. A zsírtalanítás és a rozsda eltávolítása után a felületet mihamarabb, lehetőleg 2 órán belüL, fessük át Trinát korróziógátló alapozóvaL, majd ennek száradását követően közbenső rétegként hordjunk fel Trinát univerzális alapozót. Mindkét termék alkalmazásánál kövessük a termékismertetőben leírtakat.

Javasolt rétegfelépítés:

Korróziógátló alapozás 1 réteg Trinát korróziógátló alapozó min. 40 μm száraz rétegvastagságban. Közbenső festés belső térben 1 réteg, külső térben 2 réteg Trinát univerzális alapozó rétegenként 40 μm száraz rétegvastagságban. Befejező réteg Trinát magasfényű vagy selyemfényű zománcfesték 1 rétegben min. 30 μm száraz rétegvastagságban.

Régi, már festett felületek előkészítése:

Vas- és acélfelületek festése előtt vizsgáljuk meg a régi bevonat tapadását, és az alározsdásodott, rosszul tapadó bevonatrészeket távolítsuk eL mechanikai úton. Ha a felület több, mit 20 % korrodeált, a teljes bevonatrendszert célszerű újra felhordani az új bevonatoknak megfelelő módon. Ennél kisebb mértékű hiba esetén a hibás részekről távolítsuk el a nem tapadó bevonatot, a hibahelyeket rozsdátlanítsuk, vonjuk át Trinát korróziógátló alapozóvaL, majd Trinát univerzális alapozóval.

Megjegyzés: A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5°C és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
222429
Cikkszám
130000780
Tömeg
1,429 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!