TRINÁT RADIÁTORZOMÁNC 100 FEHÉR 1 L

TRINÁT RADIÁTORZOMÁNC 100 FEHÉR 1 L
TRINÁT RADIÁTORZOMÁNC 100 FEHÉR 1 L
-10%
Br.: 8 981 Ft
Br.: 9 978 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Magasfényű, jól terülő, uretán-alkid gyanta kötőanyagú zománcfesték. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
TRINÁT
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az alkalmazás feltételei: Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített.

Új vas és acélfelületek előkészítése:

Az esetleges rozsdát mechanikai eljárással (csiszolás, raskettázás vagy szemcseszórás) el kell távolítani, majd zsírtalanítani. Zsírtalanításra használjunk zsíroldó szert tartalmazó vizet, és ne használjunk oldószerrel átitatott rongyot, mert ez utóbbival a zsíros szennyeződések a felületen maradhatnak. A belső térben történő alkalmazás esetén zsírtalanítás és a rozsda eltávolítása után a felületet mihamarabb, lehetőleg 2 órán belüL, fessük át Trinát radiátorzománccal. Külső térben történő alkalmazás esetén a rozsdamentesítés és zsírtalanítás után a felületet fessük át Trinát korróziógátló alapozóvaL, majd ennek száradása után hordjuk fel a Trinát radiátorzománcot. Ebben az esetben a bevonatrendszer hőállósága csökken, mivel a Trinát korróziógátló alapozó csak kb. 80 °C hőmérsékletig hőálló

Régi, már festett felületek előkészítése:

Vas- és acélfelületek esetében vizsgáljuk meg a régi bevonat tapadását, és az alározsdásodott, rosszul tapadó bevonatrészeket távolítsuk eL mechanikai úton. Ha a felület több, mint 20 % korrodált, a teljes bevonatrendszert célszerű újra felhordani az új bevonatoknak megfelelő módon. Ennél kisebb mértékű hiba esetén a hibás részekről távolítsuk el a nem tapadó bevonatot, a hibahelyeket rozsdátlanítsuk, beltérben vonjuk át Trinát radiátorzománccal. Kültéren használjunk Trinát korróziógátló alapozót majd fessük át Trinát radiátorzománccal.

Megjegyzés:A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5°C és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
222084
Cikkszám
130000979
Tömeg
1,247 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!