THERMOTEK DRYVIT HOMLOKZATFELÚJÍTÓ ALAPOZÓ 10 L

THERMOTEK DRYVIT HOMLOKZATFELÚJÍTÓ ALAPOZÓ 10 L
THERMOTEK DRYVIT HOMLOKZATFELÚJÍTÓ ALAPOZÓ 10 L
-10%
Br.: 15 081 Ft
Br.: 16 756 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Kiegyenlíti az alapfelület szívóképességét, leköti a festendő felületen lévő port és krétásodott régi festékréteget.

Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
DRYVIT
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

Az alapozandó falfelület kellően szilárd, száraz és pormentes legyen. A laza, pergő részeket távolítsuk el mechanikai úton, a vakolathibákat javítsuk. A kisebb felületi hibák javítására kültéri porglett alkalmazható. A javított (illetve frissen glettelt) felületeket, csiszoljuk illetve portalanítsuk. Gombásodás, algásodás esetén a felületet THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldattal kell előkezelni. Azokat a felületeket, amelyekre nem kerül homlokzatfesték (üveg, kerámia, fém, fa, stb..) gondosan takarjuk le, mert az alapozó nyomot hagy, illetve későbbi átfestésük során tapadási problémákat okozhat.



Felhasználás:

A termék felhasználása +8°C és +25°C közötti alapfelületi- és környezeti hőmérséklet megléte esetén javasolt. Tűző napon vagy esős, párás időben nem szabad a terméket felhordani! Az impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének megállapítására. Az alapozást kefével vagy korongecsettel végezzük, azért hogy az alapot jól átitassuk. A magas szívóképességgel rendelkező falfelületet hígítatlan THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító alapozóval kell beereszteni. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. Az alapozó megszáradása után a felületet THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító festékkel kell átfesteni.



Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.



A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.


A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
394900
Cikkszám
130001130
Tömeg
45567 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!