HÉRA MÉSZFESTÉK 14 L

HÉRA MÉSZFESTÉK 14 L
HÉRA MÉSZFESTÉK 14 L
-10%
Br.: 10 362 Ft
Br.: 11 514 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Jó fedőképességű, fehér, matt, főként mész kötőanyagú falfesték. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindemellett oldószer- és biocidmentes. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a HÉRA mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
HÉRA
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése: 
A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20°C-on, 65%-os páratartalom mellett). A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű ásványi-, új vagy régi mész- és mészcementes finom vakolat. Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.

Új, vakolt vagy beton felületek:
Alapozáshoz a HÉRA falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Új, gipsz tartalmú glettel előkészített felületek:
Alapozáshoz a DISZPERIT mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Régi, már festett felületek:
Csak korábban is meszelt felületek festhetők. Nem hordható fel diszperziós vagy oldószeres kötőanyagú festékkel festett felületekre.

Penésszel fertőzött felületek:
A falpenésszel, ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg, és fertőtlenítsük HÉRA penészgátló lemosóval. A HÉRA mészfesték lúgos kémhatásánál fogva penészgátló hatású. A penészgátló hatás mindaddig tart, amig a lúgos kémhatás a felületen jelen van. Nagyobb mértékű penészfertőzés, vagy hosszabb idejűre tervezett felújítási ciklus esetében alkalmazzunk HÉRA penészgátló festéket.

Megjegyzés: 
Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete: 
Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

A terméket +5 és + 30 ℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
418607
Cikkszám
130001147
Tömeg
20,1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!