HÉRA+ BELTÉRI GLETT 5 KG

-20%
Raktárkészlet: Rendelhető
HÉRA+ BELTÉRI GLETT 5 KG

A Héra+ Beltéri glett fehér színű, kemény, egyenletes, sima felületet ad, mely könnyen csiszolható, festhető. Az univerzálisan alkalmazható beltéri glett kiválóan alkalmas akár nagy fal- vagy mennyezetfelületek egyenetlenségeinek kitöltésére, valamint gipszkarton lapok felületi glettelésére, hézagolására. Mivel vastagabb rétegben sem repedezik, így felhordását 6 mm vastagságig ajánljuk. Kiváló alapot képez diszperziós falfestékek számára. A glett bekeverés után szobahőmérsékleten 50-60 percig használható.

Gyártó:
HÉRA
Br.: 1 507 Ft
Akció: Br.: 1 206 Ft
db
db
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Alkalmazás:

A fellazított 2 egységnyi Beltéri glettet lassan szórjuk 1 egységnyi szobahőmérsékletű vízbe, majd 5-10 perc várakozási idő után keverjük csomómentes pasztává. A kész, bekevert gletthez ezt követően vizet, glettport vagy bármely más idegen anyagot már ne adjunk. A glett bekeverés után szobahőmérsékleten 50-60 percig használható. Felhordás előtt a nagy felületi egyenetlenségeket, repedéseket javítsuk ki, majd a felületet enyhén nedvesítsük be. A felület legyen szilárd, hordképes, portól, olajtól és szennyeződésektől mentes. A glett kézi simítószerszámmal egy rétegben maximum 6 mm vastagságban hordható fel. A termék felhordása és simítása mindig egy munkafázison belül történjen megfelelő rozsdamentes glettelő szerszámok segítségével (ProGold glettelő saválló acél, ProGold festőspatulya, stb). A felület teljes száradást követoen csiszolható.

 

A Beltéri glett alkalmazása +5°C alatti és +35°C feletti levegő-, anyag- és felületi hőmérséklet, valamint magas páratartalom esetén nem javasolt. Végeredményként egy fehér színű, kemény, egyenletes, kiváló tapadást biztosító felületet kapunk, amely jól csiszolható, festhető és tapétázható. A festés előtti alapozáshoz használjunk Héra Falfixet. A felületképzésnél mindenképp vegye figyelembe az alkalmazandó festék vagy tapétaragasztó gyártójának vagy forgalmazójának utasításait.

 

Használat után javasolt a munkaeszközöket azonnal vízzel elmosni.
 

Fedett, száraz helyen, +5°C feletti hőmérsékleten tárolandó.

Adatok
Gyártói cikkszám
645653
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
130001153
Tömeg
5,05 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!