THERMOTEK KOLOR VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT DÖRZSÖLT L 2 MM 25 KG - 1 db

THERMOTEK KOLOR VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT DÖRZSÖLT L 2 MM 25 KG - 1 db
THERMOTEK KOLOR VÍZLEPERGETŐ VÉKONYVAKOLAT DÖRZSÖLT L 2 MM 25 KG - 1 db
-10%
Br.: 19 831 Ft
Br.: 22 035 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Kapart vagy dörzsölt struktúrájú, különböző szemcseméretben gyártott, kolor változatban színkeverőgéppel is színezhető vékonyvakolat. Kötőanyaga módosított akrilát diszperzió.

Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
THERMOTEK
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Az alkalmazás feltételei:

Vakolt alapfelületek:
A bevonandó felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A vakolat minősége legyen min. vH 10. Homlokzati felületek glettelését nem javasoljuk, mivel a glettanyagok hosszú távú tartóssága homlokzatfelületeken kétséges.

Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:
Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelően alapozzunk THERMOTEK kolor vakolatalapozóval.

Homlokzati hőszigetelő rendszer záró bevonataként:
A hőszigetelő táblák felragasztása, dübelezése és az üvegháló beágyazása után várjuk meg a felület teljes száradását. A hőszigetelő lap ragasztására, és az üvegszövet beágyazására a THERMOTEK extra erős ragasztó és simítótapasz ajánlott. Alapozzuk a felületet THERMOTEK kolor vakolatalapozóval. A THERMOTEK vízlepergető vékonyvakolatot a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel lassú fordulatú fúrógépbe fogott keverőszárral vagy speciális festékkeverő géppel. A THERMOTEK vízlepergető vékonyvakolatot a tapaszréteg száradás illetve a megfelelő felület előkészítést követően rozsdamentes acélsimítóval lehet felhordani. A felhordott vakolat száradása előtt még nedves állapotban PVC-ből készült simítóval kell a kívánt struktúrát kialakítani. Ez esetben igen esztétikus megjelenésű, szemcsés szerkezetű felület nyerhető. A struktúra kialakítása során, a szerszámra ragadt finom anyagfelesleget a vödörbe visszadobni nem szabad! Mindez a termék minőségromlását okozhatja, mely eltérő struktúrát, illetve foltosodást eredményezhet! Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet, valamint a struktúra kialakítása is nehezebbé válik. Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felvinni. Minden esetben javasolt a színhelyesség ellenőrzése.

Megjegyzés:
Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:
Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő. Ügyeljünk arra, hogy a felületet közvetlen tűző napsugárzás a felhordás közben ne érje, a munkát mindig az árnyékos felületen kezdjük.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
393911
Cikkszám
130001189
Tömeg
25,729 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!