BONDEX GARDEN COLORS CITROMFŰ 0.75L

BONDEX GARDEN COLORS CITROMFŰ 0.75L
BONDEX GARDEN COLORS CITROMFŰ 0.75L
-10%
Br.: 4 364 Ft
Br.: 4 849 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A Bondex Garden Colors bel- és kültéri vízbázisú dekorációs festék. Védi a fát az időjárás káros hatásaitól, UV-védelmet biztosít a felületnek. Fafelületen történő alkalmazás esetén kiemeli a fa erezetét, megőrizve annak jellegét. Zselés állagának köszönhetően felvitelkor nem csepeg.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
BONDEX
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Alkalmazási területek

Egyaránt alkalmas fa, fém, valamint kisebb beton és téglafelületek dekorációs célú kezelésére megfelelő előkészítést követően.

Felületek előkészítése

A festendő felületet meg kell tisztítani a zsírtól, szennyeződésektől és a portól. Az alapfelület nedvességtartalma nem haladhatja meg a 18%-ot. Festetlen kültéri fafelületek esetén alapozáshoz használjon Bondex Preserve II faanyagvédőszert. Fémfelületek esetében a felületet Trinát Aqua Korróziógátló alapozóval, míg tégla és betonfelületeken történő alkalmazás esetén a felületet Héra Falfix mélyalapozóval kell kezelni. Korábban már kezelt felületekről az összes laza részt el kell távolítani, majd a felületet csiszolni szükséges.

Alkalmazás

Használat előtt alaposan fel kell keverni! A terméket ne használja +10°C alatti és +25°C feletti lég- és tárgyhőmérséklet esetében. A termék felvitele előtt kezelje az adott felületet a megfelelő alapozószerrel, majd vigyen fel 2-3 réteg hígítatlan Bondex Garden Colors lazúrt ecsettel vagy hengerrel a felületre. A rétegek felhordása közötti száradási idő 4 óra. A rétegek között finomcsiszolás javasolt. A végleges szín függ az alapfelület tulajdonságaitól és a felvitt rétegek számától.

Fontos: A festék alkalmazása során gondoskodjon a helyiség megfelelő szellőztetéséről. Kültéren történő alkalmazás esetén járófelületekre nem ajánlott.
Karbantartás: a korábban Bondex Garden Colors termékkel kezelt felületek átfestése 2 évente javasolt.

Egyéb információk

Szerszámok tisztítása:a szerszámokat használat után szappannal vagy semleges mosószerrel és
vízzel azonnal le kell tisztítani.

Általános tanács:A termék edényét használat után jól le kell zárni.

Tárolás:Bontatlan csomagolásban 5-25°C közötti hőmérsékleten tárolva a gyártás időpontjától számított 3 évig.

Megjegyzés:a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott kezelendő felület vizsgálatától.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
423253
Cikkszám
130001246
Tömeg
941 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!