MAPEI Mapegrout Colabile TI 20 25kg

MAPEI Mapegrout Colabile TI 20 25kg
MAPEI Mapegrout Colabile TI 20 25kg
-10%
Br.: 18 131 Ft
Br.: 20 146 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nagy folyóképességű, zsugorodáskompenzált, szálerősítésű, magas duktilitású, merev acélszálakkal kombinált cementkötésű betonjavító habarcs.

Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Kiadósság
kb. 20 kg/m2 rétegvastagság cm-enként.
Gyártó
MAPEI
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Zsugorodás-kompenzált, szálerősítésű, a jobb duktilitás érdekében merev acélszálak hozzáadásával készülő folyós cementhabarcs betonjavításhoz.

A Mapegrout Colabile TI 20 használható betonjavítási művelethez olyan helyzetekben, ahol a rétegvastagságok, illetve a betonkárosodás alakja miatt folyós habarcsra van szükség. A cement kötőanyagokból, osztályozott szemcsenagyságú adalékanyagokból, különleges adalékszerekből és szintetikus szálakból álló Mapegrout Colabile TI 20 egy zsáknyi mennyiségét 14-16% vízzel, 0,25% Mapecure SRA belső utókezelő szerrel és 4,5% Fibre R60 horganyzott merev acélszállal keverje be. A javítóhabarcsot Mapecure SRA belső utókezelő szer hozzáadása nélkül is el lehet készíteni; ilyenkor a megszilárdulás nem optimális körülmények között megy végbe, illetve olyan szerkezeti javításoknál, ahol nincs szükség a habarcs duktilitási követelményeinek javítására, a Mapegrout Colabile TI 20 felhasználásával készülő habarcs Fibre R60 hozzáadása nélkül is elkészíthető. Az így kapott keveréket a megfelelően elkészített és tömített zsaluzatba töltse, és ügyeljen arra, hogy a levegő eltávozhasson, és ne képződjenek bezárt buborékok. Mapegrout Colabile GF-fel hegesztett acélháló alkalmazása nélkül legfeljebb 5 cm rétegvastagságú javítások készíthetők. Nagyobb vastagsághoz megfelelő szemcseméretű adalékanyagot adjon a habarcshoz. A Mapegrout Colabile TI 20 teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket.

Anyagszükséglet 
kb. 20 kg/m2 rétegvastagság cm-enként.

Kiszerelések 
– Mapegrout Colabile TI 20: vákuumozott polietilén 25 kg-os zsákok; 
– Fibre R60: 4,5 kg-os dobozok.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
1376025
Cikkszám
140002532
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!