MAPEI Mapelastic Smart 20kg

MAPEI Mapelastic Smart 20kg
MAPEI Mapelastic Smart 20kg
-10%
Br.: 62 185 Ft
Br.: 69 094 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Kétkomponensű, nagy rugalmasságú, cementkötésű vízszigetelő habarcs, erkélyeken, teraszokon, fürdőszobákban és úszómedencékben, valamint védőbevonat agresszív anyagok ellen.

Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Gyártó
MAPEI
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Ecsettel vagy hengerrel felhordható kétkomponensű, fokozottan rugalmas cementkötésű habarcs betonfelületek, mint például erkélyek, teraszok, medencék és úszómedencék vízszigetelésére, illetve a légköri romboló hatású anyagok behatolásának megakadályozására.

A Mapelastic Smart fokozottan rugalmas vízszigetelő és védőbevonatok kialakítására szolgál akár repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapelastic Smart-ot hajszálrepedezett betonszerkezetekre vagy vakolt szerkezetekre is felhordhatja. A Mapelastic Smart két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Keverési arány: A:B = 2:1. A habarcsot ecsettel, hengerrel vagy habarcsszóró géppel hordja fel a tökéletesen tiszta, szilárd, illetve előnedvesített aljzatra. A Mapelastic Smart-ból egyetlen rétegben legfeljebb 2 mm vastag kiegyenlítő réteg hordható fel. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 x 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et. A Mapelastic Smart nyúlási és repedés áthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, macro-lyukméretű nem-szőtt polipropilén geotextíliát. A Mapelastic Smart teljesíti az EN 1504- 2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. A Mapelastic Smart megfelel az EN 14891 szabványnak.

Anyagszükséglet 
– kb. 1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként ecsettel vagy hengerrel felhordva; 
– kb. 2,2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként szórással felhordva.

Kiszerelések 
30 kg-os (20 kg-os A komponens + 10 kg-os B komponens) egységek


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
167720
Cikkszám
140002561
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!