MAPEI Ultracolor Plus 5kg 113 (cementszürke)

MAPEI Ultracolor Plus 5kg 113 (cementszürke)
MAPEI Ultracolor Plus 5kg 113 (cementszürke)
-10%
Br.: 7 844 Ft
Br.: 8 716 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Fokozott terhelhetőségű, kivirágzásmentes, gyorskötésű és gyorsszáradású, polimer- módosított, vízlepergető DropEffect® penészedésgátló és BioBlock® technológiával készült cementkötésű fugázóhabarcs 2-20 mm fugaszélességig.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Szin
cementszürke
Gyártó
MAPEI
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Gyorskötésű és gyorsszáradású, fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, kivirágzásmentes, fugázóhabarcs 2 és 20 mm közötti fugaszélességekhez. Víztaszító DropEffect® és penészedésgátló BioBlock® technológiával készült.

Alkalmazási területek:  
Bármilyen bel- és kültéri (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámia burkolat, terrakotta, kőlap burkolat (márvány, gránit, műkő, stb.), üveg- és márványmozaik fal- és padlóburkolat fugázása. Tökéletesen egységes színhatást biztosít, kivirágzásmentes, gyorsszáradású, ezért a padló- és falburkolatok hamar használatba vehetők. Az e terméknél alkalmazott BioBlock® technológia a fuga mikrostruktúrájában egyenletesen eloszló szerves molekulákat ad a habarcshoz, amelyek még nedves körülmények között is nagymértékben megakadályozzák a penészért felelős mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a felületen. Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz. Ideális homlokzatok, erkélyek, teraszok, úszómedencék, fürdőszobák és konyhák fugázására. Különösen alkalmas bevásárlóközpontok, gyorsétkezdék, éttermek, repülőtéri várócsarnokok és középületek burkolatainak fugázására.

Műszaki adatok: 
Bedolgozási idő: 20-25 perc. 
Felületképzés megkezdhető: 15-30 perc múlva. 
Járható: kb. 3 óra múlva. 
Teljesen terhelhető: kb. 24 óra múlva (medencéknél és úszómedencéknél 48 óra múlva). 
Színek: 26. 
Felhordás: MAPEI fugázógumival vagy lehúzóval. 
Felületképzés: Mapei szivaccsal vagy Scotch-Brite® tisztítófilccel. 
EMICODE: EC1 – nagyon alacsony kibocsátású. 
Eltartható: 12 hónapig (25 kg-os papírzsákos kiszerelésekben), 24 hónapig (5 kg-os alumínium/műagyag zsákos kiszerelésekben).

Anyagszükséglet: 
hézag méretétől függően.

Kiszerelés 
25 kg-os zsákok, kartononként 4 × 5 kg vagy 8 × 2 kg (színtől függően).


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
6011305
Cikkszám
140002900
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!