MAPEI Mapecoat ACT 196 4kg A színcsoport

MAPEI Mapecoat ACT 196 4kg A színcsoport
MAPEI Mapecoat ACT 196 4kg A színcsoport
-10%
Br.: 28 660 Ft
Br.: 31 844 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Egészségügyi intézményekben is használható félig fényes bevonat beltéri falakra, amely egyenletes, tömör, sima és szatén hatású felületet biztosít. Kitűnően ellenáll a tisztítási ciklusoknak és nagyon alacsony a szennyeződés-felvétele, ami könnyen tisztíthatóvá teszi a felületeket és jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Kiadósság
A MAPECOAT ACT 196 egy akrilbázisú beltéri falbevonat egy speciálisan védő, széles spektrumú biológiai adalékokat tartalmaz, ezért gátolja a baktériumok megtelepedését és terjedését a felületen, többek között a gyakran mosott vagy fertőtlenített falakon is. A termék BioBlock® technológiát tartalmaz, amely higiénikus hatású a penésszel és gombákkal szem-ben, így különösen alkalmas a normál tisztít
Szin
A színcsoport
Gyártó
MAPEI
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A MAPECOAT ACT 196 egy akrilbázisú beltéri falbevonat egy speciálisan védő, széles spektrumú biológiai adalékokat tartalmaz, ezért gátolja a baktériumok megtelepedését és terjedését a felületen, többek között a gyakran mosott vagy fertőtlenített falakon is.

A termék BioBlock® technológiát tartalmaz, amely higiénikus hatású a penésszel és gombákkal szem-ben, így különösen alkalmas a normál tisztítási műveletek során nehezen elérhető területek, például mennyezetek védelmére. Beltéri felületeken történő alkalmazáskor a MAPECOAT ACT 196 tökéletesen tapad minden típusú falazathoz, vakolathoz, simító és kiegyenlítő habarcshoz, régi festéshez, ha azok jól kötöttek és nem mállanak.


Áraink csak online megrendelés esetén érvényesek!

Adatok
Gyártói cikkszám
6LY092004
Cikkszám
140003003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!